Dekoratif şifonyer modelleri

2.737 views

Son zamanların en renkli şifonyer modelleri arasında en sert çizgilere sahip modelleri yer almaktadır. Yatak odası deyince akla gelen bu eşyaların modayla birlikte tasarımları da değişiyor. Özellikle bayanların önemsediği ve aktif olarak kullandığı yatak eşyası ufak tefek eşyalar, iç giyim kıyafetleri, çorap ve takılar için ideal bir dolap ve çekmece modelidir. Tabii aynalı olanların daha çok tercih edildiği de söylenebilir. Dekoratif şifonyer modellerinde kenarları oval olan ve köşeli olan modeller olarak ikiye ayırabiliriz. Evlerde ki vazgeçilmez mobilya seçimleri arasında bulunan aynalı şifonyer modelleri evin antre bölümünde, yatak odasında, çocuk odasında ve bebek odasında kullanabilir.

Yatak Odası Seçiminde Ufak İpuçları

Yatak odası mobilyaları yatak, gardırop, komodin, şifonyer, tuvalet aynası ve aydınlatma ögeleri oluşturan bir takımdan ibarettir. Ayrıca yatak odası ürünlerini seçerken seçtiğiniz ürünün kaliteli uzun yıllar boyunca kullanabileceğiniz bir ürün olmasına dikkat etmeniz önemlidir. Çünkü önemsemeden veya araştırmadan aldığınız her ürün bir süre sonra size pişmanlık hissini verebilir. Bu yüzden mutlaka araştırma yapmalısınız. Her yeni zaman sürecinde teknoloji ilerlediği gibi mobilya sektörü de ilerlemektedir.

Yatak odası dinlenilen bir yer olduğu için yatağın rahat olması, odanın yatak odası mobilyanızın rengi ile uyumlu olması, dayanıklı olması gibi durumlar çok önemlidir. Bunun dışında yatak odası çok fazla göz yoracak şekilde döşetilmemelidir. Aksi halde gerçekten rahat olacağınız bir oda olmaktan çıkar hatta odanıza girdiğinizde hemen çıkmak bile isteyebilirsiniz.

Ayrıca satın alacağınız yerin sattığı ürünlere garanti vermesi önemli bir kriterdir. Bu yüzden ince eleyip sık dokumalı acele etmeden size uygun kaliteli ve bütçenizi aşmayacak yatak odası mobilyaları seçmelisiniz.

Klasik şifonyer modellerinde çekmeceler ve üzerinde ona uyumlu bir ayna bulunmaktadır. Bebek ve çocuk odalarında sadece çekmeceli şifonyer modelleri kullanılabilir. Bu sade modeller içerisinde çocuklarınızın kıyafetlerini düzenli bir şekilde tutabilirsiniz.

Fransız stilini yansıtan bu modellerde vintage şifonyer modelleri evin dekoruna uyum sağlayabilir. Komidin modelleri ile yatak odalarınız için kullanışlı eşyaların arasındadır. Çok fonksiyonlu komidin modelleri ile birlikte tüm çamaşırlarınızı içinde saklayabilirsiniz. Komidinlerin bugün birçok model ve çeşitleri de bulunuyor. Diğer yandan ise yatak odaları için ise şıklık yanı sıra pratiklik sunan şifonyer her renklerde, çekmece sayıları yada boyutları ile birlikte yatak odalarınızın baş ucunda bulunur.

Pratiklik sağlar ve güzel bir dekorasyon sağlar. Beyaz renkli şifonyer modelleri her renge uyum sağlamaktadır. Romantik şifonyer modellerinde kullanılan bu eskitme şifonyer modeli yatak odalarında tercih edilebilir.

Yatak odası dekorasyonu her ne kadar evin en son tasarım yapılan odası olsa da, evin en aktif kullanılan odası olduğunu ve ömrünüzün hemen hemen yarısını burada geçirdiğinizi unutmayın. Dekoru berbat bir yatak odası sizin psikolojinizi de olumsuz etkileyeceğini unutmayın.


En güzel şifonyer modellerinde kullanabileceğiniz bu tarz mobilya seçimlerini galerimizden inceleyebilirsiniz.

Yatak Odası Şifonyer Modelleri 2020

Renkli şifonyer modellerini yatak odanızda kullanarak farklı bir atmosfer oluşturabilir, dekorasyona renk katabilirsiniz.

 

 

 

 

SORU VE ÖNERİ İÇİN AŞAĞIDAKİ YORUM PANELİNİ KULLAN

👇  

Bu Yazıyı Paylaş! Paylaş Tweetle Paylaş

Bu konuyla ilgili yorumunuzu yazın